Welkom in de roze klas!

Welkom allemaal,



Neem een kijkje in onze kleuterwereld en ga mee op avontuur!
Bekijk ook zeker de blog van de paarse klas aangezien we regelmatig samenwerken, gaat u ook hier foto's van uw kleuter terugvinden.




Alvast veel plezier!











donderdag 30 april 2020

Piraat Petro zit vast op zijn eiland... deel 6


Ik denk dat we wel bewezen hebben aan piraat Petro dat er in onze klas heel veel stoere en slimme piraten zitten. Fenna en Elif laten dat nog eens zien in de onderstaande foto’.




Munten tellen

Neem eens jullie schatkist en steek ze vol met muntjes. Tel nu het aantal muntje dat mama of papa je vraagt en probeer ze op een toren te leggen. Als het goed lukt kan mama of papa het cijfer zeggen, de kleuter schrijft het eerst op en telt het dan. Een andere mogelijk is dat mama of papa het cijfer schrijft en dat de kleuter dan het juiste aantal munten telt.


Picknick

Ik denk dat piraten ook heel goed kunnen meehelpen in de keuken. Maak nu samen met mama of papa een picknick voor tijdens de middag. Dit kan vanalles zijn: een drankje, boterhammen, een slaatje, … Als het lukt kan je zoals echte picknickers ook eens buiten op een dekentje gaan eten. Dan ben je pas echt aan het picknicken.



Piratenfilm

Ook in de lego-wereld zijn er echte piraten. Kijk maar.

Piratenafscheid

Jammer genoeg moet piraat Petro dit weekend terug naar zijn kot maar hij heeft nog een boodschap voor jullie.

Ook jullie juffen veranderen een beetje. Juf Lise komt terug omdat haar baby’tje al wat sterker is. Samen met juf Melissa en juf Ine proberen we vanop afstand de beste zorg te bieden aan de kinderen en aan jullie.

Tot volgende week
Juf Melissa, juf Lise en juf Ine




Geen opmerkingen:

Een reactie posten